Service cazane pe lemne


  Nume complet*

  Adresa de email*

  Subiect

  Fabricant:

  *Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.

  Service la cazane pe lemne in Timisoara prin servicii complete de mentenanta si reglaj pentru un consum minim si un confort maxim.

  PUNERE IN FUNCTIUNE
  SERVICE

  Conditii lemne (100 kw)

  Instalarea centralei termice se face de catre o firma autorizata ISCIR pentru acest lucru.

  Dupa instalare se completeaza o declaratie (anexa 1).

  La PIF trebuie urmatoarele acte: declaratia de mai sus, instructiunile de montare etc. si schema termomecanica a centralei termice avizata de catre RADTI (Personal tehnic de specialitate, responsabil cu avizarea documentatiei tehnice de instalare) se completeaza Livretul aparatului (din care face parte si formularul de AF)

  Cazanul se monteaza pe pardoseala incombustibila.

  Trebuie asigurata o priza de aer proaspat: minim 0,15 metri patrati.

  Trebuie montate 2 supape de siguranta (avizate metrologic).

  Trebuie sa aibe un cos de fum care sa depaseasca coama casei cu 0,5 m daca acoperisul este din material incombustibil si 1m daca este din material combustibil.

  Centrala termica se prevede cu guri de ventilare si evacuare a aerului viciat pozitionate in treimea superioara a peretelui exterior sau in plafon a caror suprafata libera se recomanda a fi cel putin o treime din suprafata de acces a aerului de combustie.