Informatii generale


– Actele trebuiesc bine pastrate de beneficiar lipsa acestora fiind raspunderea sa exclusiva.

– Pt miros de gaze se inchide de indata robinetul la conducta de gaze si se aerisesc incaperile in care se simte acel miros fara insa a se actiona vreun comutator electric, sau a se aprinde vreo flacara.

– Pt probleme tehnice va sfatuim sa apelati la personal calificat si sa apelati la nr de tel aplicat pe autocolantul de pe centrala dvs. Ruperea sigiliului duce la pierderea garantiei.

– In cazul pieselor vandute de societatea noastra garantia este valabila doar in cazul montarii sale de personal autorizat acesta gasindu-se in listele puse la dispozitie de producatori. Daca aceasta prezinta o anomalie in funcionare piesa poate fi schimbata de societatea ce a efectuat montajul pe baza fisei de interventie daca este din cele autorizate de producator. Nu se schimba de catre vanzator care nu are de unde stii daca a fost montata sau nu de personal autorizat.

– Piesele vandute si montate de societatea noastra detin pe linga declaratie de conformitate si certificat de garantie pe piesa chiar daca centrala nu se mai afla in perioada de garantie.